• Hoog polijst het Plastic Blad van ACS
Hoog polijst het Plastic Blad van ACS

Hoog polijst het Plastic Blad van ACS

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: richly bound
Certificering: ISO 9001:2008;GB/T 17748-2016;GB 8624-2012
Modelnummer: Aluminium composiet paneel van gemiddelde sterkte
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Bladdikte: 4.0mm De dikte van de aluminiumlaag: 0.3mm
Oppervlaktekleur: hoog polijst Oppervlaktedeklaag: PE
GROOTTE: 1220mm * 2440mm Toepassingsgebieden: verdelingen
Hoog licht:

Hoog polijst het Plastic Blad van ACS

,

Plastic Blad 0.3mm van ACS

,

Hoog polijst het Comité van de Aluminiumverdeling Blad

Productomschrijving

Het Plastic Hoge Blad van ACS - polijst, het Comité van de Aluminiumraad, voor Verdelingen, 0.3mm Aluminiumlaag

 

In wezen, is het aluminium plastic paneel een type van sandwichpaneel, die twee aluminiumbladen kenmerken die een materiaal van de niet-aluminiumkern, typisch polyethyleen (PE) of de vuurvaste kern (van Fr) inkapselen. Opmerkelijk voor zijn veelzijdigheid, leent het zich aan een verscheidenheid van toepassingen in de industrieën zoals bouw, signage, en vervoer, waar het voor attributen zoals duurzaamheid, lichtheid, en gemak van vervaardiging heeft gewaardeerd. Dit multi-layered materiaal kan gemakkelijk worden gesneden worden verpletterd en, in verschillende vormen worden gevormd, die tot het maken een uitstekende keus voor ontwerp-georiënteerde projecten.

 

 

De prestaties van de productverwerking

 

Gebruikend typische houtbewerking en metaalbewerkende hulpmiddelen, kunnen de aluminium samengestelde panelen die door ons bedrijf worden vervaardigd effectief worden verwerkt en worden gevormd. De verrichtingen zoals knipsel, het zagen, het malen, ponsen, drukkend, vouwend, en buigend kunnen gemakkelijk worden ondernomen. Dit maakt het mogelijk om diverse vormen met precisie tot stand te brengen die in architecturaal decoratieontwerp, specifiek voor vormen zoals bogen, tegen-bogen, klein-straalhoeken, en interne en externe hoeken nodig zijn. Zulk een hoog niveau van aanpassingsvermogen is ongekend in andere decoratiematerialen.

 

 

1. Het snijden: Scherp hulpmiddel, elektrische zaag, handzaag, ringszaag, enz.
2. Groefmalen: Na verwerking met een elektrische en draagbare machine van het groefmalen, kan het product manueel in diverse soorten veelvlakken worden gebogen.
3. Hoek die verwijderen: Na verwerking met een puncher en een hoek die machine verwijderen, kan het in een boomstam worden gecombineerd.
4. Het lassen: Het product kan met plastic lassenstaven en hete windlassers worden gelast.
5. Hoek die buigen: Na verwerking met een machine van het groefmalen, kan het product in diverse hoeken worden gebogen.
6. Het buigen: Het product kan worden gebogen gebruikend 3 punt of 3 het rollen machines.
7. Druk: Het product kan met het schermdrukplaten worden gedrukt.
8. Het assembleren: Klinknagel, spijker, self-tapping schroef, enz.
9. Ponsen: Het product kan met een open puncher worden geslagen.

 

 

Producteigenschappen

 

1.Featherweight samenstelling: De bouw en decoratieindustrie taxeert hoogst aluminium-plastic panelen toe te schrijven aan hun vedergewichtaard. Deze lichtheid vergemakkelijkt gemakkelijk installatie en vervoer, daardoor verminderend op bouwuitgaven. Voorts compromitteert de lichtheid van dit materiaal zijn robuustheid en levensduur niet.
2.Superior weerstand tegen Weer: De aluminium-plastic panelen scheppen superieure weerstand tegen ruwe weerelementen op, met inbegrip van intens zonlicht, wind, regen, vochtigheid, en temperatuurschommelingen, die hen maken voor openluchtbouw en decoratie perfect.
3.Wide serie van Kleuren en Patronen: De aluminium-plastic panelen bieden een breed spectrum van kleuren en patronen aan om zich op diverse esthetische voorkeur te richten. De materiële oppervlakte kan diverse behandelingen ondergaan, zoals het bespuiten van, het met een laag bedekken van, en druk, om unieke visuele indrukken te veroorzaken.
4.Simple onderhoud en het Schoonmaken: De oppervlakte van het aluminium-plastic paneel is glad en bestand tegen stof en vuilaccumulatie. Eenvoudig veegt met een detergens af en de doek kan het schoonmaken. Dit materiaal vergt geen speciaal onderhoud en kan zijn originele blik en prestaties voor langere tijd behouden.
5.Eco-vriendschappelijk: De aluminium-plastic panelen zijn een milieuvriendelijk materiaal dat geen schadelijke stoffen uitzendt. Voorts zijn draagt recyclability positief tot milieubehoud bij.
6.Excellent geluidsisolatie: De aluminium-plastic panelen stellen uitstekende geluidsisolatieeigenschappen tentoon, die lawaaipropagatie verminderen. Deze eigenschap maakt hen bijzonder in milieu's die nuttig geluidsisolatie, zoals bureaus, de ziekenhuizen, en scholen vereisen.
7. Brand - vertrager: De aluminium-plastic panelen bezitten prijzenswaardige brandweerstand. In het geval van een brand, kunnen zij uitgespreide vlam verbieden, beschermend de structurele integriteit van gebouwen.

 

Ons Bedrijf

 

Gelanceerd in 1999, hebben wij in het produceren van Aluminium Samengestelde Comités gebruikend scherp-randmateriaal uitgeblonken. Onze panelen, met hun unieke eigenschappen, hebben een teken op eigentijdse decoratietendensen verlaten. Wij zijn trots om te zijn de eerste om de ISO-9001:2008certificatie te ontvangen en talrijke toekenning gewonnen. Ons primair merk, „bond rijk“, tribunes voor ons uitgebreid gamma van kwaliteitsdienstenaanbod.

 

 

Toepassingsgebieden

 

1.Urban buitenkanten: Gebruikt als bekleding op torenhoge structuren, huizen in de voorsteden, collectieve complexen, en commerciële high-rises.
2. binnenshuis Decoratie: Opgenomen in het verfraaien van huisbinnenland, het werkruimten, en bedrijfsstreken, met inbegrip van muurbekleding, creatieve plafondpatronen, en ruimteverdelers.
3.Advertizing hulpmiddelen: Gebruikt voor grote adverterende raad, drukten de winkelvertoningen, wayfinding tekens, digitaal banners, en promotiestadia.
4.Transport sector: Tewerkgesteld in de bouw van voertuigdelen voor openbare en privé vervoermiddelen zoals bussen, treinen, metros, vliegtuigen, en mariene schepen.
5.Residential montage: Gebruikt in het ontwerpen van meubilair, garderobes, keuken worktops, en andere binneninrichtingen.
6.Industrial plaatsingen: Toegepast in bedrijven als omhulsel voor machines, beschermende beveiliging voor apparaten, en toepassingen in cleanrooms.
7.Retail opstelling: Opgenomen in de vorming van detailhandelontwerpen, kioskblauwdrukken, en binnenlandse vertoningseenheden.

 

 

Het procesdiagram van de productinstallatie

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hoog polijst het Plastic Blad van ACS kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.