• Houten Blad 0.2mm van ACS de Dikte van de Aluminiumlaag
Houten Blad 0.2mm van ACS de Dikte van de Aluminiumlaag

Houten Blad 0.2mm van ACS de Dikte van de Aluminiumlaag

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: richly bound
Certificering: ISO 9001:2008;GB 8624-2012;GB/T 17748-2016
Modelnummer: Aluminium samengesteld paneel met hoge weerstand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Oppervlaktedeklaag: Polyester (PE), Krachtige Polyester (DHPE), Fluorocarbon (PVDF), pvc-Geanodiseerde Film, Toepassingsgebieden: Buitenmuur, Balkon, Plafonds, Verdelingen, Deuren, Kolomomhulsels, Materiaalcomités, Binnenhuisarchi
Bladdikte: 2.0mm, 3.0mm, 4.0mm, 5.0mm, 6.0mm De dikte van de aluminiumlaag: 0.1mm, 0.15mm, 0.2mm, 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm
Oppervlaktekleur: De regelmatige Kleur, Stevige Kleur, Hoge Glans, Houten Korrel, Steenkorrel, Spiegel eindigt, Gebors GROOTTE: 1220mm * 2440mm, Customizal
Hoog licht:

Houten Blad 0.2mm van ACS

,

Het Houten ACS Blad van ISO

,

Houten Aluminium Samengesteld Comité 0.2mm

Productomschrijving

Houten ACP-plaat - 4,0 mm, 0,2 mm aluminiumlaag voor kolombehuizingen

Product beschrijving:

Aluminium kunststof paneel - Veelzijdig en duurzaam materiaal

Een aluminium kunststof paneel is een vlak paneel dat bestaat uit een niet-aluminium kern, ingeklemd tussen twee aluminium platen.Het is meestal gecoat met PVDF of PE, wat geweldige kleur- en afwerkingsopties biedt.Het paneel kent uiteenlopende toepassingen, variërend van architecturale toepassingen tot reclameborden, winkelgevels en interieurdecoraties.Dit wordt toegeschreven aan de uitstekende duurzaamheid, het lichte gewicht en de vervormbaarheid.

Bovendien zijn deze panelen energiezuinig en recyclebaar.Dit beantwoordt aan de groeiende behoefte aan duurzame materialen in onze moderne levensstijl.

 

Functies:

Aluminium-kunststofpanelen zijn vanwege hun lichte gewicht enorm populair in de bouw- en decoratiesector.Deze lichtgewicht eigenschap vereist minder energie bij installatie en transport, wat resulteert in een verlaging van de bouwkosten.Desondanks bieden ze stabiliteit en duurzaamheid.

Deze panelen zijn ideaal voor buitenprojecten omdat ze ongevoelig zijn voor weersinvloeden, zoals intens zonlicht, wind, regen, vochtigheid en temperatuurschommelingen.Het is ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen die verder kunnen worden aangepast door middel van spuiten, coaten en bedrukken om een ​​onderscheidend uiterlijk te creëren.

Bovendien zijn aluminium-kunststofpanelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden;een eenvoudig schoonmaakmiddel en een doekje zijn meestal voldoende om hem langdurig in originele staat te houden.Het wordt geclassificeerd als een groen product omdat het geen gevaarlijke stoffen uitstoot en recyclebaar is.

Bovendien heeft het een superieure geluidsisolatie en brandwerendheid, waardoor het perfect is voor plaatsen zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen.

 

Technische parameters:

Houten Blad 0.2mm van ACS de Dikte van de Aluminiumlaag 0
 

Toepassingen:

Gebouwomhulsels: Geïmplementeerd voor de externe coating van hoge gebouwen, onafhankelijke woningen, bedrijfspanden en handelsstructuren.

Decoratieve interieurs: opgenomen in de interne verfraaiing van huizen, bedrijfsruimtes en commerciële omgevingen, inclusief muurbehandelingen, innovatieve plafondconcepten en kamerscheidingen.

Uithangborden: Gebruikt voor grootschalige advertenties, uithangborden aan de winkelpui, richtingmarkeringen, digitale reclameborden en presentatiepodiums.

Transportonderdelen: gebruikt bij het maken van componenten voor bussen, treinen, metrodiensten, vliegtuigen en zeeschepen.

Huishoudelijk meubilair: gebruikt bij het ontwerpen van meubelontwerpen, opbergoplossingen, keukenfronten en andere interieuraccessoires.

Industriële toepassingen: opgenomen in productieomgevingen als beschermende omhulsels voor machines, apparatuurafdekkingen en cleanroomprocedures.

Winkelinterieur: gebruikt bij de structurering van commerciële verkooppunten, kioskindelingen en displays in winkels.

 

Bedrijfsprofiel:

Ons bedrijf, opgericht in 1999, integreert geavanceerde apparatuur voor continue extrusie.Met een schat aan expertise beschikken we over een ervaren team dat hoogwaardige aluminium composietpanelen produceert, die in tal van architectonische en decoratieve toepassingen worden gebruikt.Onze toewijding aan kwaliteit heeft ons aanbod ongeëvenaarde kenmerken gegeven, die resoneren met moderne esthetische trends.We benadrukken internationale normen en zijn trots op onze ISO 9001:2008 en diverse andere onderscheidingen.We koesteren de samenwerking met onderzoeksinstellingen en branchegenoten en streven naar voortdurende steun."Richly Bound" symboliseert onze diverse decoratieve producten, die consequent voldoen aan de nationale normen.Als marktleider genieten onze producten veel lof in heel China en nabijgelegen regio's.Omdat we dicht bij Hong Kong en Macau liggen, zijn we klaar voor mondiale partnerschappen.
 

FAQ:

Vraag en antwoord over houten ACP-platen
Vraag 1: Wat is de merknaam van hout ACP-plaat?
A1: De merknaam van Wood ACP Sheet is rijkelijk gebonden.
Vraag 2: Wat is het modelnummer van hout ACP-plaat?
A2: Het modelnummer van Wood ACP Sheet is een zeer sterk aluminium composietpaneel.
Vraag 3: Waar is de plaats van herkomst van hout ACP-platen?
A3: De plaats van herkomst van hout-ACS-platen is China.
Vraag 4: Welke certificeringen heeft Wood ACP Sheet?
A4: De certificeringen van hout ACP-platen zijn ISO 9001:2008;GB 8624-2012;GB/T 17748-2016.
Vraag 5: Wat zijn de voordelen van Wood ACP Sheet?
A5: De voordelen van Wood ACP Sheet zijn onder meer lichtgewicht, weersbestendigheid, kleurvastheid, brandwerend, weerstand tegen vervuiling, geluidsisolatie, schokbestendigheid, warmte-isolatie en duurzaamheid.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Houten Blad 0.2mm van ACS de Dikte van de Aluminiumlaag kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.