• Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ πάχος στρώματος αργιλίου
Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ πάχος στρώματος αργιλίου

Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ πάχος στρώματος αργιλίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: richly bound
Πιστοποίηση: ISO 9001:2008;GB 8624-2012;GB/T 17748-2016
Αριθμό μοντέλου: Υψηλής αντοχής σύνθετη επιτροπή αργιλίου
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Επίστρωμα επιφάνειας: Πολυεστέρας (PE), υψηλής απόδοσης πολυεστέρας (DHPE), Fluorocarbon (PVDF), ταινία PVC, που υποβάλλετ Τομείς εφαρμογής: Εξωτερικός τοίχος, μπαλκόνι, ανώτατα όρια, χωρίσματα, πόρτες, περιβλήματα στηλών, επιτροπές εξοπλισμ
Πάχος φύλλων: 2.0mm, 3.0mm, 4.0mm, 5.0mm, 6.0mm Πάχος στρώματος αργιλίου: 0.1mm, 0.15mm, 0.2mm, 0.3mm, 0.4mm, 0.5mm
Χρώμα επιφάνειας: Το κανονικό χρώμα, στερεό χρώμα, υψηλή ερμηνεία, ξύλινο σιτάρι, πέτρινο σιτάρι, καθρέφτης τελειώνει, ΜΕΓΕΘΟΣ: 1220mm * 2440mm, Customizal
Υψηλό φως:

Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ

,

Ξύλινο ΑΚΕ φύλλο του ISO

,

Ξύλινη σύνθετη επιτροπή 0.2mm αλουμινίου

Περιγραφή προϊόντων

Φύλλο ACP ξύλου - Στρώμα αλουμινίου 4,0 mm, 0,2 mm για περιβλήματα στηλών

Περιγραφή προϊόντος:

Πλαστικό πάνελ αλουμινίου - Ευέλικτο και βιώσιμο υλικό

Ένα πλαστικό πάνελ αλουμινίου είναι ένα επίπεδο πάνελ που αποτελείται από έναν πυρήνα μη αλουμινίου που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο φύλλα αλουμινίου.Συνήθως επικαλύπτεται είτε με PVDF είτε με PE που παρέχει εξαιρετικές επιλογές χρώματος και φινιρίσματος.Το πάνελ βρίσκει ποικίλες εφαρμογές, που κυμαίνονται από αρχιτεκτονικές χρήσεις έως διαφημιστικές πινακίδες, προσόψεις καταστημάτων και εσωτερικές διακοσμήσεις.Αυτό αποδίδεται στην εξαιρετική αντοχή, ελαφρύ και μορφοποιητό του.

Αυτά τα πάνελ είναι επιπλέον ενεργειακά αποδοτικά και ανακυκλώσιμα.Αυτό απαντά στην αυξανόμενη ανάγκη για βιώσιμα υλικά στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.

 

Χαρακτηριστικά:

Τα πάνελ αλουμινίου-πλαστικού είναι εξαιρετικά δημοφιλή στον τομέα των κατασκευών και της διακόσμησης λόγω του μικρού τους βάρους.Αυτό το ελαφρύ χαρακτηριστικό απαιτεί λιγότερη ενέργεια για την εγκατάσταση και τη μεταφορά, με αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους κατασκευής.Παρόλα αυτά, παρέχουν σταθερότητα και ανθεκτικότητα.

Αυτά τα πάνελ είναι ιδανικά για έργα σε εξωτερικούς χώρους επειδή είναι αδιαπέραστα από τις καιρικές συνθήκες, όπως το έντονο ηλιακό φως, ο άνεμος, η βροχή, η υγρασία και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.Διατίθεται επίσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και στυλ που μπορούν να τροποποιηθούν περαιτέρω μέσω ψεκασμού, επίστρωσης και εκτύπωσης για να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμφανίσεις.

Επιπλέον, τα πάνελ αλουμινίου-πλαστικού καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα.ένα απλό απορρυπαντικό και ένα πανί είναι συνήθως αρκετά για να το διατηρήσουν στην αρχική του κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.Είναι ταξινομημένο ως πράσινο προϊόν αφού δεν εκπέμπει επικίνδυνες ουσίες και είναι ανακυκλώσιμο.

Επιπλέον, έχει ανώτερη ηχομόνωση και αντοχή στη φωτιά, καθιστώντας το ιδανικό για χώρους όπως γραφεία, νοσοκομεία και σχολεία.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ πάχος στρώματος αργιλίου 0
 

Εφαρμογές:

Κτιριακές θήκες: Εφαρμόζεται για την εξωτερική επένδυση πολυώροφων κτιρίων, ανεξάρτητων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και εμπορικών κατασκευών.

Διακοσμητικοί εσωτερικοί χώροι: Ενσωματώνονται στα εσωτερικά διακοσμητικά κατοικιών, εταιρικών χώρων και εμπορικών περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένων περιποιήσεων τοίχων, καινοτόμων αντιλήψεων οροφής και χωρισμάτων δωματίων.

Πινακίδες: Χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις μεγάλης κλίμακας, πινακίδες καταστημάτων, δείκτες κατεύθυνσης, ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες και βάθρα προβολής.

Ανταλλακτικά μεταφοράς: Χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εξαρτημάτων για λεωφορεία, τρένα, υπηρεσίες μετρό, αεροσκάφη και ναυτικά πλοία.

Οικιακά έπιπλα: Χρησιμοποιείται στη σύλληψη σχεδίων επίπλων, λύσεων αποθήκευσης, προσόψεων πάγκων κουζίνας και άλλων εσωτερικών εξαρτημάτων.

Βιομηχανικές Εφαρμογές: Ενσωματώνονται σε περιβάλλοντα παραγωγής ως προστατευτικά κελύφη για μηχανήματα, καλύμματα εξοπλισμού και διαδικασίες καθαρισμού.

Εσωτερικοί χώροι λιανικής: Χρησιμοποιούνται στη δόμηση εμπορικών καταστημάτων, διαρρύθμισης περιπτέρων και μονάδων προβολής στα καταστήματα.

 

Εταιρικό Προφίλ:

Η εταιρεία μας, που ιδρύθηκε το 1999, ενσωματώνει εξελιγμένο εξοπλισμό συνεχούς διέλασης.Με μια πληθώρα τεχνογνωσίας, διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα που παράγει σύνθετα πάνελ αλουμινίου κορυφαίας βαθμίδας, που χρησιμοποιούνται σε πολλές αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές.Η δέσμευση στην ποιότητα έχει προικίσει τις προσφορές μας με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες αισθητικές τάσεις.Δίνοντας έμφαση στα διεθνή πρότυπα, είμαστε υπερήφανοι για το ISO 9001:2008 και διάφορες άλλες διακρίσεις.Αγαπάμε τις συνεργασίες με ερευνητικά ιδρύματα και συναδέλφους του κλάδου, επιδιώκοντας συνεχή υποστήριξη.Το "Richly Bound" συμβολίζει τα ποικίλα διακοσμητικά προϊόντα μας, που πληρούν σταθερά τα εθνικά πρότυπα.Όντας ηγέτης της αγοράς, τα προϊόντα μας χαίρουν αναγνώρισης σε όλη την Κίνα και τις κοντινές περιοχές.Φωλιασμένοι κοντά στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο, είμαστε έτοιμοι για παγκόσμιες συνεργασίες.
 

FAQ:

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το φύλλο ACP του ξύλου
Ε1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του φύλλου ACP ξύλου;
A1: Η επωνυμία του Wood ACP Sheet είναι πλούσια δεμένη.
Ε2: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του φύλλου ACP ξύλου;
A2: Ο αριθμός μοντέλου του φύλλου ACP ξύλου είναι σύνθετο πάνελ αλουμινίου υψηλής αντοχής.
Ε3: Πού είναι ο τόπος προέλευσης του φύλλου ACP ξύλου;
A3: Ο τόπος προέλευσης του φύλλου ACP ξύλου είναι η Κίνα.
Ε4: Τι Πιστοποιήσεις έχει το Wood ACP Sheet;
A4: Οι πιστοποιήσεις του φύλλου ACP ξύλου είναι ISO 9001:2008; GB 8624-2012; GB/T 17748-2016.
Ε5: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του φύλλου ACP ξύλου;
A5: Τα πλεονεκτήματα του φύλλου Wood ACP περιλαμβάνουν ελαφρύ, αντοχή στις καιρικές συνθήκες, αντοχή στο χρώμα, πυρίμαχο, αντοχή στη ρύπανση, ηχομόνωση, αντοχή σε κραδασμούς, θερμομόνωση και ανθεκτικότητα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ξύλινο φύλλο 0.2mm του ΑΚΕ πάχος στρώματος αργιλίου θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.